RpH 2014 => 2 dny, 2 pódia, 20 interpretů ???

11.06.2014 19:39

    Legendární frontman legendární grungeové kapely Nirvana - Kurt Cobain - kdysi dávno, po jejich úplně prvním vystoupení na Rocku pod Hrází, protože se jim u nás tolik líbilo, pronesl jeden zásadní výrok, který posléze lidé ve světě zcela nepochopitelně zkomolili. Nicméně my originál známe a zněl přesně takto: "Lepší shořet, než nepřijít na Rock pod Hrází." 

 

    No co by potom musel říkat po letošním ročníku, který bude dosud největší v historii celého lhoteckého vesmíru! Možná tomu nevěříte, možná tomu nevěříme ani my sami. Možná si říkáte, že to už tu bylo. Nebo, že větší už to ani nejde. Tak se drazí přátelé podržte, JDE TO! A my Vám to letos dokážeme. Nově se můžete těšit na 2 hrací dny, více hracích stanovišť, přibližně dvě desítky interpretů a další doprovodné akce. Co to konkrétně znamená?

 

    Pátek => Ve 20h. začne v takzvaná WARM UP párty, což je párty rozehřívací, abychom na hlavní sobotní program byli patřičně připraveni a nepoložilo nás to. Náplní pátečního večera bude pestrý žánrový mix jihočeských kapel. Jakých? To se dozvíte postupně na Bandzonu!

 

    Sobota => Poté, co se probudíme v tradičním stanovém městečku na místním fotbalovém hřišti nebo kdekoli jinde, začne od 10h. pozvolna akustické sportovně-kulturní dopoledne, cílené především na rodiny s dětmi. Na hlavním pódiu, v sále místní hospody nebo možná i jinde (to se ale včas dozvíte) bude probíhat postupně divadelní představení pro celou rodinu, básnické recitály, akustická hudební vystoupení, možná se na vás přijede podívat i dechový soubor. Z doprovodných aktivit pak zejména fotbálek na místním tartanovém kurtu, festivalová knihovna, čajovna ... ale abych nevyzradil úplně vše, tak si na další informace musíte ještě počkat. 

Od 15h. pak na hlavním podiu na parkovišti před hospodou začně hlavní elektrický program, čítající 10 skvělých kapel, složených z hvězd tuzemské hudební scény i nadějných začátečníků. Včetně časového rozpisu je můžete spatřit opět na Bandzonu.

 

Výše vstupného na jednotlivé dny nebo oba dny dohromady, výhody pro účastníky Warm up party, výhody pro rodiny a další důležité info již BRZY!!
Nicméně jsme přesvědčeni, že už teď jsme minimálně na sobotu 19. 7. JASNÁ VOLBA!!

Kdo chce být v centru aktuálního dění, nechť sleduje náš Facebook!